Izjava o povjerljivosti podataka

Izjava o povjerljivosti  podataka

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na sve podatke koje su prikupljeni od strane Najjeftinije.hr

Ovu izjavu o povjerljivosti podataka odnosi se na podatke koji su prikupljeni i nalaze se u bazama internetskih stranica na domeni Najjeftinije.hr i tvrtke Funduk d.o.o.(u daljnjem tekstu kada se spominju zajedno glasi  Najjeftinije.hr)

Molimo Vas da pročitate ovu izjavu o povjerljivosti podataka kako bi bili upoznati sa istom. Korištenje internetske stranice potvrđujete da razumijete i da ste upoznati sa svim uvjetima povjerljivosti podataka. Ukoliko se ne slažete s navedenim u izjavi o povjerljivosti podataka, molimo Vas da ne koristite internetsku stranicu.

Najjeftinije.hr zadržava pravo da ovu izjavu izmjeni u svako doba ,te tako izmjenjen tekst postaje važeći odmah nakon što dođe do objave izmjenjenog teksta na internetskim stranicama www.najjeftinije.hr. Ukoliko nastavite koristiti internetske stranice www.najjeftinije.hr nakon izmjena ,podrazumijeva se da ste pročitali, razumijeli i prihvatili uvjete iz ove izjave o povjerljivosti podataka. Iz tog razloga preporučamo korisnicima internetskih stranica www.najjeftinije.hr da povremeno pročitaju Izjavu o povjerljivosti podataka kako bi na vrijeme bili upoznati s odredbama ove Izjave.

Za Vaše korištenje ovih internetskih stranica potrebne su pojedine informacije osobnog karaktera poput datuma rođenja, imena i prezimena, adresa stanovanja, e-mail adrese i slično.Ukoliko želite naručiti ili rezervirati proizvod/uslugu od Vas možemo tražiti informacije broja kreditne kartice, datum valjanosti, koda za autorizaciju te druge informacije koje su povezane s navedenim. Ovisno o mogučnostima koje želite koristiti, Najjeftinije.hr od Vas može zatražiti neke od navedenih informacija kao obavezne. Ukoliko ne želite dati informacije koje se smatraju obaveznima nečete biti u mogučnosti koristiti uslugu koje pruža Najjeftinije.hr.

Osobne informacije koristimo samo i isključivo kako bi Vam omogučili kupnju proizvoda ili usluga ,unaprijedili rad internetskih stranica www.najjeftinije.hr, kontaktirali Vas s ciljem da kupnja putem ovog internetskog servisa bude što kvalitetnija i sigurnija te kako bi te podatke koristili kao statističke pokazatelje s cilje da poboljšamo naše oglašivačke i promocijske akcije.

Administrativne e-mail poruke su poruke koje se odnose na komunikaciju između servisa i korisnika s ciljem da Vam pružimo što je moguće  više potrebnih obavjesti i informacija prilikom kupnje proizvoda ili  usluga putem internetskih stranica www.najjeftinije.hr .Primanje administrativnih e-mail poruka je obavezno te se ne može isključiti primanje osim strane korisnika zbog važnosti za cijeli proces kupnje i pravovremeno obavještavanje korisnika o samoj kupnji.

Najjeftinije.hr Vam nudi primanje promotivnih e-mail poruka kako bi svakodnevno bili upučeni u ponude proizvoda ili usluga putem internetskih stranica www.najjeftinije.hr namjenjene su kao pomoć kupcima da na jednom mjestu imaju sve podatke koji se tiču ponuda na ovim internetskim stranicama. Korisnici imaju mogučnost onemogućiti slanje ovakvih poruka te je na njima da odluče da li žele ili ne žele primati promotivne e-mail poruke. Osobnim podacima koje ste ostavili na internetskim stranicama www.najjeftinije.hr možete pristupiti putem zaporke koja je jedinstvena i određena od Vas. Molimo Vas da sigurnosnu zaporku nikome ne otkrivate. Vaše osobne informacije se čuvaju na serveru kojemu pristupiti samo mogu ovlaštene osobe. Određene osjetljive informacije se kriptiraju koristeći (SSL) Tehnologiju, na taj način nastojimo osigurati da su Vaše osobne informacije van dostupa neovlaštenom korištenju.

S obzirom na način funkcioniranja internetske mreže nismo u mogučnosti jamčiti potpunu i cijelovitu zaštitu informacija koje su prenesene ili se nalaze na internetskim stranicama www.najjeftinije.hr pa stoga nismo odgovorni za eventualne štetne radnje od treće nepoznate osobe koja takve informacije primi ,koristi ili otuđi.Ova Izjava odnosi se samo na one informacije koje su od Vas prikupljene putem internetskih stanica www.najjeftinije.hr dok druge internetske stranice kojima je moguće pristupiti putem www.najjeftinije.hr imaju vlastite izjave o povjerljivosti podataka.Kako www.najjeftinije.hr nije odgovoran za uvjete korištenja trećih osoba ,molimo Vas da prije korištenja drugih internetskih stranica kojima ste pristupili preko www.najjeftinije.hr pažljivo pročitate i upoznate se s istima.

Osobe mlađe od 14 godina ne smiju koristiti naše internetske stranice. Na našim internetskim stranicama ne prikupljamo ni zadržavamo informacije od osoba mlađe od 14 godina, u skladu s time niti jedan dio ovih internetskih stranica nije dizajniran na način da privuče osobe mlađe od 14 godina.  
Funduk d.o.o.
Sjedište:: Klaićeva 14
10000 Zagreb
OIB: 17961027104
MB:1461745

Telefon: 01 558 3974
Fax: 01 558 3974
Email: Kontakt
© 2021 najjeftinije.hr | Izradio 7dana.hr