Uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje Najjeftinije.hr organizira i omogučava promotivnu prodaju proizvoda/usluga u ime i za račun Partnera putem Internet stranice Najjeftinije na način da Partner odobrava promotivni popust na svoje proizvode/usluge, pod uvjetom da Najjeftinije.hr uspije putem javnog poziva u određenom vremenskom razdoblju prikupiti najmanje ugovoreni minimalni broj kupaca za taj proizvod /uslugu. Najjeftinije.hr nije vlasnik niti se nalazi u posjedu proizvoda/usluga koje promotivno nudi putem svojih stranica, pa stoga ne može ni biti odgovorno za potecijalne pravne i materijalne nedostatke proizvoda /usluga ili za bilo kakve druge probleme i nedostatke koji mogu nastati prilikom korištenja usluga koje nudi.

Partner se kao vlasnik proizvoda/usluga obavezuje ugovoreni promotivni proizvodi/uslugu isporučiti na najkvalitetniji mogući način, poštujući sve standarde kvalitete i savjesnog poduzetništva. Najjeftinije.hr ima obavezu vođenja i organiziranja promotivne prodaje po najvišim standardima poslovanja.

Za sve eventualne nedostatke u vezi s isporukom ili manjkavosti proizvoda /usluga koje pruža Partner odgovoran je isključivo partner. Najjeftinije.hr ni na koji način ne može biti odgovoran za bilo kakve nedostatke proizvoda/usluga.

Vlasnik i izdavač Kupona je određeni Partner te je on u potpunosti odgovoran za sva potraživanja, odgovornosti, ozljeda, bolesti, štete i troškova korisnika.

Kuponi iz predhodnog stavka služe kao dokaz o kupnji određenog proizvoda/usluga po uspješnom završetku promotivne prodaje i izdaju se na ime kupca ili na ime koje odredi kupac. Kupon, model i vrstu proizvoda/usluga, rok u kojem kupac može po uspješnom završetku promotivne prodaje podnjeti zahtjev za konzumiranje proizvoda/isporuku/usluge, te mjesto i način na koji kupac može postaviti zahtjev za konzumiranje proizvoda/isporuku/usluga tako po potrebi i druge podatke. Svi Kuponi za kupnju ugovorenog proizvoda /usluga koje za Partnera izda Najjeftinije.hr, koja je ispisana s Internetske stranice Najjeftinije.hr ili bilo koje Internetske stranice povezane sa Najjeftinije.hr promocijski su Kuponi koje se nude kupcima ispod nazivne vrijednosti i koje su podložne Uvjetima i pravilima Najjeftinije.hr i pravilima Partnera koji sudjeluje u određenoj promocijskoj akciji.

U slučaju kada se skupi minimalan potreban broj kupaca za određeni proizvod /usluga, promotivna se prodaja smatra uspješnom.Minimalan broj kupaca uvjek je naveden uz određenu ponudu. Rezervacijom/narudžbom promotivne ponude suglasni ste da će Vaša kartica biti terećena isključivo i samo ukoliko promotivna prodaja bude uspješna.U slučaju da promotivna prodaja bude neuspješna,Vaša kartica neće biti terećena,a iznosi uplaćeni putem Internet bankarstva ili opće uplatnice bit će vraćeni u cijelosti. Rezervacije/narudžbe promotivne ponude zaprimaju se jednokratno na cjelokupan iznos cijene.

Za kupnju bilo kojeg proizvoda/usluge koji nudimo od korisnika se zahtjeva predhodno otvaranje računa tj. registriranje na Najjeftinije.hr .

Otvaranje korisničkog računa je neophodno kako bi Vi  imali jednostavan pristup ispisu Vaših kupona i narudžbi, pregledu ranijih kupnji, te kako bi imali mogučnost uređenja svojih postavki. Specifični dodatni uvjeti i pravila korištenja Kupona kod trgovca kao Partnera. 

Kupon se odnosi samo na proizvod/usluga koju prodaje trgovac Partner te se ne odnosi na troškove poštarine ili na manipulativne troškove.

Po narudžbi se smije koristiti samo jedan kupon ukoliko nije drugačije navedeno u ponudi.

Mogučnosti kreditiranja je isključivo u nadležnosti Partnera

Za izgubljeni ili ukradeni kupon nisu odgovorni ni Najjeftinije.hr ni Partner

Kupon se ne može kombinirati s drugim kuponima ,bonovima ili potvrdama trečih osoba. Kuponi se ne mogu reproducirati niti prodavati, osim ako nije izrečito navedeno u pojedinoj promotivnoj ponudi.

Upotreba Kupona koji nije u skladu s Uvjetima i pravilima korištenja rezultirat će prestankom važenja Kupona.

Kuponu valjanost istiće na datum koji je naznačen na samon Kuponu i kao takav je neproduljiv.

Novčani iznos rezerviranog i kupljenog kupona 2 dana od završetka ponude nećemo moći vratiti kupcu.

Specifični dodatni uvjeti i pravila korištenja kupona za konzumaciju hrane i pića u restoranu kao Partneru. Restoran je definiran kao Partner koji kao svoju redovitu poslovnu aktivnost nudi hranu i pića na prodaju te ju isporučuje kupcima/konzumentima navedenom u valjanom Kuponu.

Kuponi vrijedi za obroke i pića u restoranu, osim ako nije drugačije navedeno.

Ukoliko se kupon pokuša upotrijebiti suprotno Uvjetima i pravilima  korištenja imat će posljedicu da potvrda postane nevažeća.

Za isporučeni proizvod/uslugu Partner se obavezuje izdati račun Kupcu, osim ako nije izričito drugačije ugovoreno. Za Partnera ne nastaje obaveza isporuke odnosno zamjena, ako nije dosegnut ugovoreni količinski prag. Partner se obavezuje zaprimiti sve reklamacije Kupca u odnosu na isporučene usluge/proizvode kao rezultat uspješno provedene kampanje, te na njih odmah reagirati.

Registracijom-otvaranjem korisničkog računa na Internet stranici Najjeftinije.hr smatra se da je korisnik ove Uvjete prodaje u cjelosti pročitao, razumio i prihvatio.  

Plaćanje je moguće kreditnim karticama,općom uplatnicom i Internet bankarstvom, a prihvaćamo kartice American Express,Diners,MasterCard i Visa


American Express – Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard SecureCode Verified by Visa

Funduk d.o.o.
Sjedište:: Klaićeva 14
10000 Zagreb
OIB: 17961027104
MB:1461745

Telefon: 01 558 3974
Fax: 01 558 3974
Email: Kontakt
© 2021 najjeftinije.hr | Izradio 7dana.hr